trouwen op ibiza > van traditionele witte weddings tot hippie blessings op ibiza
TROUWEN op IBIZA  trouwen op ibiza > van traditionele witte weddings tot hippie blessings op ibiza
 
TROUWEN op IBIZA

Trouwen op Ibiza is gewoonweg fantastisch!
Blootsvoets op het strand, of met je Prada's in een funky club op Ibiza ......
het kan waarheid worden.

Het betoverende eiland Ibiza, met een 'internationale', tolerante (waar alles 'kan', maar niets 'moet') gemeenschap van eilandbewoners, prachtige top locaties waaronder veel romantische kleine baaien, trendy accommodaties, uitstekende restaurants, heeft van maart tot december prachtig weer! En hoewel Ibiza natuurlijk bekend staat om haar extravagante nachtleven, vind je op dit Mediterrane eiland heel, veel ongerepte natuur en glooiende landschappen, en kun je in de authentieke dorpjes nog steeds van de echte Spaanse levensstijl genieten, en dat is dan ook de reden dat al vele decennia lang mensen naar Ibiza komen om te genieten van het leven op dit paradijselijke eiland in de Middellandse Zee.

- Trouwen op een van de meest relaxte plekken op aarde, Ibiza ! -

Op slechts 2 uur vliegen van Nederland ligt het Spaanse eiland Ibiza, de perfect plek om te trouwen, met haar prachtige natuurlijke omstandigheden, vol zon, zee en strand, en een gevarieerd aanbod van bijzondere trouwlocaties om onvergetelijke bruiloften te organiseren.
Je kunt kiezen voor een ceremonieel kerkelijk huwelijk in een van de romantische, historische, witte kerkjes van het eiland.
Of voor een hippy blessing op blote voeten in het zand van een mooi strand.
Of je kiest voor een spirituele  inzegening ceremonie op de top van een rots met uitzicht op het magische rotseiland Es Vedra, of een huwelijksceremonie in de tuinen van een prive villa.

Je kunt ook trouwen bij zonsondergang, of met je blote voeten in het zand tijdens een hippie ceremonie met op de achtergrond een van de adembenemende stranden van Ibiza.
Of je nu de huwelijkseed aflegt tijdens een Sunset Beach Wedding - Strand bruiloft bij zonsondergang - of "Ja" zegt op de top van een klif, of al varend op een mooie boot, of tijdens een romantische bruiloft in een van Ibizaís prachtige witte kerkjes, trouwen op Ibiza is altijd een gedenkwaardige, speciale belevenis.

Ibiza 4 all, TROUWEN op IBIZA - Perfecte weddings, trouwlocaties, weddingplanners en styling op Ibiza.
 

© 2006 - 2018 ibiza4all.org