ibiza weddingplanners
TROUWEN op IBIZA  ibiza weddingplanners
Ibiza DREAM WEDDINGS
IBIZA STYLE EVENTS

Ibiza Weddingplanners

Ibiza Bruiloften worden door ervaren weddingplanners georganiseerd, of het nu gaat om traditionele bruiloften of alternatieve blessings, al naar gelang jouw specifieke wensen.
 De Wedding planner zorgt voor alles met betrekking tot de bruid, bruidegom en bruiloftsgasten.
Van de ceremonie en trouwlocatie tot de verzorging van catering, transport, foto's, entertainment en Special Touch, wordt alles uitgevoerd in persoonlijke stijl om jouw trouwdag onvergetelijk te maken.
Ibiza weddingplanners bieden een unieke wedding service met inbegrip van originele ideeŽn voor diegenen die niet slechts een 'gewone' trouwdag willen organiseren, maar er een onvergetelijke trouwbeleving van willen maken !!
Een ceremoniemeester zorgt er, na grondig overleg, voor dat je persoonlijke ceremonie volgens jouw wensen verloopt.

Ibiza Weddingplanners helpen je zo veel, of zo weinig, als jij maar wilt, en letten op de kleinste details. Ze zijn 24-7 beschikbaar tijdens de voorbereidingen, en gedurende jullie gehele verblijf op Ibiza.
Of je nu een ceremonieel kerkelijk huwelijk wilt, of een speciale inzegening, een ceremonie in de tuinen van een prive villa, of een ceremonie op een strand of kliftop, Ibiza weddingplanners kunnen je altijd de beste trouwlocaties en bijzondere ceremonies aanbieden.
Ook voor je trouwfeest kunnen zij je uitstekend adviseren met een uitgebreide selectie van strand, klif top, landelijke- of meer eigentijdse mogelijkheden.


De feiten omtrent trouwen op Ibiza

- Alleen Spaanse inwoners kunnen officieel trouwen op Ibiza omdat de Spaanse wetgeving niet toe staat dat niet-ingezetenen officieel trouwen op Ibiza.
- Een kerkelijk huwelijk is alleen mogelijk voor koppels met een religieuze achtergrond.
- Een huwelijk tussen twee personen van hetzelfde geslacht is legaal in Spanje.
- Vernieuwen van de huwelijkse geloften op Ibiza, is tegenwoordig erg populair
- Een huwelijksregister in je eigen taal is beschikbaar voor degenen die reeds wettig getrouwd zijn in hun vaderland.

De meeste huwelijksparen hebben dan ook eerst een eenvoudig burgerlijk huwelijk in hun eigen land en vragen een Ibiza Weddingplanner om een meer persoonlijke ceremonie voor hen te organiseren op het mooie, Balearen eiland.

De ervaren en alom gerespecteerde Ibiza weddingplanners zijn innovatief, en hebben bovendien alle benodige contacten, zoals het huwelijksregister en predikanten om uw kerkelijk huwelijk te voltrekken, en om het even welke andere vieringen en feesten te organiseren.

Zij zorgen voor alle noodzakelijke vervoer, feestlocaties, de gewenste aanpassingen, bloemen en decoraties tot stylisten, visagisten en entertainment.

De Ibiza weddingplanner helpt je tot in de kleinste details en is altijd bij de hand tijdens de gehele voorbereiding van je bruiloft en verblijf op Ibiza.

Ibiza 4 all, TROUWEN op IBIZA - Perfecte weddings, trouwlocaties, weddingplanners en styling op Ibiza.
 

© 2006 - 2018 ibiza4all.org